Jori Otsa & Mah’Orkka vahvasti näkyvillä paikallislehdissä 21.11.2020 !

“Helsinkiläisyhtye levytti uudet tulkinnat Georg Otsin kaihoisista meritunnelmista – ”Olen yhden kerran yrittänyt asua sisämaassa, eikä siitä mitään tullut”, sanoo laulaja Jori Otsa

Jori Otsa & Mah’Orkan uusi albumi ilmestyy 28. marraskuuta.

Tänä vuonna Suomessa on vietetty huippusuositun virolaisen laulajan Georg Otsin syntymän 100-vuotisjuhlaa. Georg Otsin nimi tuli tutuksi suomalaisille paitsi upeista ja suosituista lauluista, myös Tallinnan ja Helsingin välillä vuosina 1980–2000 kulkeneesta Georg Ots -matkustajalaivasta.

Georg Otsin meriaiheiset, slaavilaista kaihoa ja merimiesromantiikkaa tarjoilevat laulut vievät nyt kuulijat merimatkalle helsinkiläisen Jori Otsa & Mah’Orkka -yhtyeen ensi perjantaina ilmestyvällä Harbor Georg -albumilla. Uuden kokoelman julkistamistilaisuus on Ravintola Juttutuvassa Helsingissä 28.11.

– Meri merkitsee minulle vapautta, voimaa, nöyryyttä ja perspektiiviä. Myös lapsuutta ja koko elämäni mittaista elinympäristöä. Olen yhden kerran yrittänyt asua sisämaassa, eikä siitä mitään tullut. Kaipasin meren läsnäoloa tuulineen ja huutavine lintuineen, orkesterin laulaja Jori Otsa kuvailee. ….”

Lue koko Kari Martialan kirjoittama artikkeli esimerkiksi Tamperelaisen sivuilta: https://www.tamperelainen.fi/teemat/3159970

Paikallislehdet -21.11.2020