Pub Sirdie

Koska:
3.9.2020 @ 19:00
2020-09-03T19:00:00+03:00
2020-09-03T19:15:00+03:00
Missä:
Helsinki (***Showtime klo 19, 20 & 21 - lue lisää keikkakuvauksesta***)
Kolmas Linja 21
Helsinki

Jori Otsa & Mah'Orkka

Jori Otsa ja Mah’Orkka tiedottaa: “…kolme puolen tunnin vetoa klo 19, 20 ja 21. Jokaiseen settiin myydään 17 lippua ja hinta on 5€ per setti. Voit siis ostaa lipun yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen settiin. Kaikissa seteissä eri biisit. Lippuja myydään Pub Sirdiessä nyt niin kauan kuin niitä riittää…”

 

Jori Otsa & Mah’Orkka tulkitsee legendaarisen virolaisen laulajan Georg Otsin levylaulujen upeimpia ja kauneimpia ikivihreitä venäläisin perinnesoittimin.

Orkesteri on perustettu marraskuussa 2018 ajatuksena, että nämä unohtumattomat laulut on tuotava pois pölyttyneistä levyhyllyistä elävinä lauluina sinne minne ne todellisuudessa kuuluvat ja missä kansa on, eli kansankuppiloihin, pubeihin, pieniin tiloihin – missä ikinä ihmisiä on.

Kuppilakeikkojen ohella Jori Otsa & Mah’Orkka aloittaa myös vuonna 2020 koko maan kattavan konsertti­kiertueen, joka sisältää konserttisaleja, työväentaloja, festivaaleja jne.

Orkesterin soittajat ovat tuttuja monista slaavilaisen-, venäläisen- ja romanimusiikin orkestereista kuten: Helsingin Balalaikka Orkesteri, Shaika Balalaika, Valkolaiset ym.

Solisti Jori Otsa taasen on laulanut 35 vuotta monissa kevyen musiikin orkestereissa rokista bluesiin, marginaali-iskelmästä avantgarde ambienttiin.

Kun murhe valtaa mielen tai onni hipaisee, saa tämä persoonallinen orkesteri balalaikkojen, harmonikan ja upean intensiivisen laulun kera kuulijansa koskettavalle aikamatkalle menneeseen, josta ei kaihoa ja lohtua puutu.

Jori Otsa & Mah’Orkka

Jori Otsa– laulu

Rolf Storsjö – harmonikka

Kari Hartikka – primabalalaikka

Turkka Wahlbäck – kontrabassobalalaikka