Vakiopaine – baari ( ***Peruttu uusien koronarajoitteiden vuoksi***)

Koska:
5.12.2020 @ 21:00
2020-12-05T21:00:00+02:00
2020-12-05T21:15:00+02:00
Missä:
Jyväskylä
Kauppakatu 6
Hinta:
15 €uroa
Yhteystiedot:
Konserttitoimisto Kumpulainen Oy
0400 885 223

Jori Otsa & Mah'Orkka

Jori Otsa & Mah’Orkka ja Alakukkula-orkesteri uusii toivotun yhteisiltansa ravintola Vakiopaineessa. Ikkunan takana jo kenties lunta ja pöydissä kynttilät, glögiäkin joku juo, punaviiniä ainakin. Ja se musiikki. Kumpikin orkesteri soittaa mitä kauneimpia ja upeimpia lauluja menneiltä ajoilta. Akustiset soittimet, haitarit, kitarat, kontrat ja balalaikat soi ja solistit tulkitsevat väkevästi ja suurella tunteella. Tämä joulukuinen ilta on kenties se, josta löytää hetkellisesti lohtua murheeseen ja onnikin saattaa hipaista. Jätä kiire, löydä oma pöytäsi ja nauti, yksin tai yhdessä.

Tervetuloa!!

Liput: 15€


Jori Otsa & Mah’Orkka tulkitsee legendaarisen virolaisen laulajan Georg Otsin levylaulujen upeimpia ja kauneimpia ikivihreitä, sekä muita unohtumattomia slaavilaisia sävelmiä ja oman kynän tuotoksia venäläisin perinnesoittimin.

Orkesteri on perustettu marraskuussa 2018 ajatuksena, että nämä unohtumattomat laulut on tuotava pois pölyttyneistä levyhyllyistä elävinä lauluina sinne minne ne todellisuudessa kuuluvat ja missä kansa on, eli kansankuppiloihin, pubeihin, pieniin tiloihin – missä ikinä ihmisiä on.

Kuppilakeikkojen ohella Jori Otsa & Mah’Orkka aloittaa myös vuonna 2020 koko maan kattavan konsertti­kiertueen, joka sisältää konserttisaleja, työväentaloja, festivaaleja jne.

Orkesterin soittajat ovat tuttuja monista slaavilaisen-, venäläisen- ja romanimusiikin orkestereista kuten: Helsingin Balalaikka Orkesteri, Shaika Balalaika, Valkolaiset ym.

Solisti Jori Otsa taasen on laulanut 35 vuotta monissa kevyen musiikin orkestereissa rokista bluesiin, marginaali-iskelmästä avantgarde ambienttiin.

Kun murhe valtaa mielen tai onni hipaisee, saa tämä persoonallinen orkesteri balalaikkojen, harmonikan ja upean intensiivisen laulun kera kuulijansa koskettavalle aikamatkalle menneeseen, josta ei kaihoa ja lohtua puutu.

Jori Otsa & Mah’Orkka

Jori Otsa– laulu

Rolf Storsjö – harmonikka

Kari Hartikka – primabalalaikka

Turkka Wahlbäck – kontrabassobalalaikka